Populære shoutbox-plugins for WordPress

wordpress-03

WordPress er en populær blogg tjeneste som faktisk ikek koster en krone å bruke. I tillegg kan man tjene penger hvis bloggen blir populær. En shoutbox kan også festes til bloggen for å gjøre den enda mer populær. Har man startet en WordPress-blogg og ønsker mer trafikk inn til bloggen, er en shoutbox et av virkemidlene man kan benytte seg av. For WordPress finnes det mange populære shoutbox-plugins og vi gir deg her de mest populære akkurat nå.

Chatroll live chat

Chatroll er en fin måte å nå brukere, engasjere dem, og piffe opp bloggen eller nettstedet. Det beste av alt er at siden også kan vokse med denne funksjonen. I Chatroll kan brukerne enkelt snakke sammen inn på siden din i et eget vindu, og du bestemmer også hvor denne shoutboxen skal plasseres på siden. Det viktige er at de som besøker siden din finner den enkelt. Alt skjer selvfølgelig i sanntid, og man kan også integrere andre sosiale medier som Facebook og Twitter. Chatroll har også et flott design som glir inn i de fleste blogger og nettsider. Du kan også selv bestemme farger på bakgrunn, ramme og skrift selv. Brukerne av tjenesten kan også bruke sine egne WordPress-avatarer, som har blitt veldig populære. Denne shoutbox-pluginen funker like godt på androide mobiler og apple-produkter som på en vanlig datamaskin.

WordPress Chat av Chatwee

Det er vanskelig å komme unna den populære WordPress chat-funksjonen fra Chatwee som ikke bare har blitt populær på grunn av navnet, men også fordi den er enkel å bruke, både for deg og for de som besøker siden din. Her kan du enkelt snakke med leserne dine, men leserne kan også sette i gang lange og gode samtaler seg imellom. Chatwee fokuserer primært på å styrke fellesskapet ved å gi en kompleks WordPress chat-løsning. Denne shoutbox-pluginen blir vedlikeholdt av Chatwee selv. Plugin-funksjonen i chatten kan integreres på en nettside som en egen chat-funksjon eller som et forum nederst på siden. Chatwees WordPress-chat gjør det mulig og enkelt å integrere bruker databaser uten noen kunnskap om koding. Det som virkelig er prikken over i’en er at du kan dele videoer, filer og musikk med hvem du vil i chat-boksen. Det er også grunnen til at denne har blitt en stor favoritt blant WordPress-brukere.

Schreikasten

Med Schreikasten kan du enkelt velge mellom flere funksjoner samtidig. Dette betyr at du kan ha en egen live chat-funksjon, en gjestebok, i tillegg til et eget forum på siden din. Denne funksjonen er for deg som vil ha alt på en gang. Du kan også gi beskjeder, samt bestemme om det går an å svare eller ikke. Her er det du selv som hersker. En flott og nyskapende funksjon er at du også kan opprette en tavle som alle kan skrive på uten at man kan svare på den eller at det blir opprettet tråder. Schreikasten er altså funksjonen for deg som ønsker stålkontroll på brukerne dine, men du kan også enkelt gi andre tillatelse til å bli administratorer, ved at hvem som helst kan bestemme om de vil ha diskusjon rundt meldingen sin eller ikke. Hvis noen skriver inn flere brukernavn fra samme PC, så blokkeres også denne brukeren automatisk, så denne tjenesten har et strengt sikkerhetssystem.